Παίκτης του Πανιωνίου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Χρήστος Σαλούστρος. Ο 23χρονος παίκτης πέρυσι αγωνίστηκε στην Α2 με την φανέλα του Φιλαθλητικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την συμφωνία για τετραετή συνεργασία με τον Χρήστο Σαλούστρο.

Συνεργασία που εντάσσεται στην πάγια πολιτική των «κυανέρυθρων» να δίνουν ευκαιρίες και να «επενδύουν» στα νέα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Χρήστος Σαλούστρος είναι 23 ετών και έχει ύψος 2μ.01. Μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις «δύο», «τρία» και «τέσσερα». Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Άρχισε να παίζει μπάσκετ σε ηλικία 14 χρονών στον Αστέρα, συνέχισε για ένα χρόνο στον Μίνωα και σε ηλικία 16 ετών μετακόμισε μαζί με την οικογένεια του στην Αθήνα. Για δύο χρόνια αγωνίστηκε στο Κουκάκι και σε ηλικία 18 χρονών πήρε μεταγραφή για την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στο Σπόρτιγκ και τα τελευταία τρία χρόνια ήταν μέλος της ομάδας του Φιλαθλητικού. Με την ομάδα του Ζωγράφου κατέκτησε δύο σερί ανόδους από την Γ’ Εθνική στην Β’ (2010-11) και από την Β’ Εθνική στην Α2 (2011-12).

Την τελευταία αγωνιστική περίοδο έπαιξε και στις 26 αναμετρήσεις του Φιλαθλητικού στο πρωτάθλημα της Α2 και είχε μέσους όρους 9,3 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός