Στη Μπορούσια Γκλάντμπαχ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαμαντού Ντουκουρέ, με τον γερμανικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 18χρονος δυναμικός στόπερ, με καταγωγή από τη Σενεγάλη αλλά διεθνής με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας (πρωταθλητής Ευρώπης με την Κ17 πέρυσι) έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Είναι παίκτης με μεγάλο ταλέντο και είμαστε χαρούμενοι που θα τον έχουμε μαζί μας. Τον ήθελαν αρκετές ομάδες, όμως επέλεξε εμάς. Με την απόκτησή του, συνεχίζουμε την πολιτική του συλλόγου για νεαρούς παίκτες με μεγάλες προοπτικές», είπε ο αθλητικός διευθυντής Μαξ Έμπερλ.

«Είναι παίκτης με μεγάλο ταλέντο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον έχουμε μαζί μας. Είναι ένας παίκτης που ήθελαν πολλές ομάδες και σαν σύλλογος», είπε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Μαξ Έμπερλ.

Αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφή για τα «πουλάρια», που έχουν αποκτήσει τους Κρίστοφ Κράμερ (αμυντικός χαφ, 15 εκατ. από Λεβερκούζεν), Γιανίκ Βέστεργκααρντ (στόπερ, 14 εκατ. από Βέρντερ Βρέμης) και Τόμπιας Στρομπλ (αμυντικός χαφ, ελεύθερος από Χόφενχαϊμ).

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube