Την πρώτη θέση στον πρώτο αγώνα του Σότσι πανηγύρισε ο Μικ Σουμάχερ. Ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ είναι πλέον πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου της F2.

Ο Γερμανός πήρε τη δεύτερη νίκη του προσπερνόντας εντυπωσιακά τον Γιούκι Τσουνόντα, ενώ ο αντίπαλός του στη μάχη του τίτλου, Κάλουμ Άιλοτ τερμάτισε τρίτος.

Ο 21χρονος έχει πλέον διαφορά 18 βαθμών από τον Άιλοτ, και με τρεις αγώνες να απομένουν είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η κατάκτηση της F2 θα του ανοίξει φυσικά το δρόμο για τη Formula 1, με την Alfa Romeo να φημολογείται ότι θέλει να τον εντάξει στην ομάδα της το 2021.



Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαζαράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!