Μία σου και… μία μου από τον ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εμφανίστηκε… μεταμορφωμένος την Κυριακή (23/9) απέναντι στην Μπαχτσεσεχίρ, την οποία νίκησε 71-62 και έτσι πήρε την άτυπη ρεβάνς για την ήττα του Σαββάτου (22/9).

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είχε στη διάθεσή της τους Γκος, Ζάρα και Αθηναίου, ωστόσο έδειξε μεγάλη διάθεση για άμυνα και μάλιστα αυτό της έδωσε το δικαίωμα να έχει το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και να κλείνει το τρίτο δεκάλεπτο με το +17 (44-61).

Κορυφαίος για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Πόουπ με 16 πόντους και 15 ριμπάουντ, με τον Χάτσερ να είχε 13 και τον Μορέιρα 11. Από την ομάδα του Δέδα, ξεχώρισαν οι Ντι Τζέι Γουάιτ και Μπαμπ με 19 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 12-23, 32-39, 44-61, 62-71

Μπαχτσεσεχίρ (Δέδας): Ράουτινς 3 (1), Ντι Τζέι Γουάιτ 19 (1), Αλτιντίγκ 6 (1), Εζντεμίρ, Τουρνά 1, Οζκάν 6 (1), Γιαπάρ 4, Μπαμπ 15 (3), Κολόμ, Σλότερ 6, Πρέλντζιτς 2.

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Τζόουνς 10 (2), Μορέιρα 11, Χρυσικόπουλος 5 (1), Σχίζας 2, Κόνιαρης 6 (1), Μαργαρίτης 4, Πόουπ 16 (15ριμπ.), Χάτσερ 13 (3), Γκάρετ 4.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.