Στα γραφεία του Παναθηναϊκού βρέθηκε σήμερα (17/8) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», Αντρές Τσάβες.

Ο Αργεντινός επιθετικός αφού έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, πόζαρε με… αγριεμένο στιλ κρατώντας την φανέλα που θα φορά την επόμενη σεζόν.

Ο 26χρονος, λοιπόν διάλεξε για τη νέα χρονιά το νούμερο ''9'', το οποίο μέχρι πέρυσι άνηκε σε έναν πρώην αγαπημένο της πράσινης κερκίδας, τον Μάρκους Μπεργκ.

''Σήμερα ξεκινά μία νέα εποχή στην ζωή μου σε ένα καινούριο σύλλογο. Ελπίζω να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ευχαριστώ και πάλι''.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν τον Αντράντε»

Τσανάκας: «Μοιάζει το ντέρμπι της Τούμπας με της Λεωφόρου - Τα μεταγραφικά σενάρια»

Κετσετζόγλου: «Να τελειώσει τη δουλειά και να πάρει τον τίτλο η ΑΕΚ - Διαθέσιμοι οι Γιόβιτς και Μάνταλος στη Λεωφόρο»

Σε τρεις φάσεις η διάθεση των διαρκείας για τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό - Η προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

ΠΑΟΚ: Σύμβουλος του Σαββίδη ο Παπαμιμίκος - Παραθέτει συνέντευξη Τύπου στις 13:30

Παντελίδης: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ηρακλή»

Δεσύλλας: «Ντέρμπι αντίδρασης κόντρα στην ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό - Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το μέλλον»

Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟΚ: Τα λένε Σαββίδης και Λουτσέσκου!

Κούλης Αποστολίδης στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ»: «Γιατί τόσοι τραυματισμοί στον ΠΑΟΚ;»

Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου - Ο πόνος δεν περνάει, χάσαμε από τον φόβο της αποτυχίας»!