Ιδιαίτερα σημαντική είναι για τον ΠΑΣ Γιάννινα η νίκη επί του ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όμως ο Γιάννης Πετράκης μπορεί να υπερηφανεύεται για ακόμη έναν λόγο.

Συγκεκριμένα, ο Κρητικός προπονητής ξεπέρασε μία ξεχωριστή επίδοση που κρατούσε μέχρι πρότινος ο Γιάτσεκ Γκμοχ, καθώς έμεινε για τέταρτη σερί φορά αήττητος κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Συγκεκριμένα, ο κ. Πετράκης μετράει 2 νίκες (18/12/14, 3-0 και 30/8/15, 3-1 στους Ζωσιμάδες) και 2 ισοπαλίες (26/4/15, 1-1 και 18/10/14, 1-1 στην Τούμπα) απέναντι στους Θεσσαλονικείς και έσπασε το σχετικό επίτευγμα του Πολωνού προπονητή.

Από την πλευρά του, ο Γκμοχ είχε καταφέρει στις αρχές της δεκαετίας του ‘80 να μείνει αήττητος για τρεις σερί αγώνες (3-0 στις 8/4/80, 2-1 στις 2/11/80, 1-1 στις 29/3/81).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»

Σαββόπουλος: «Η χθεσινή εμφάνιση του Άρη δείχνει πόσο άργησε να πάει σε αλλαγή προπονητή»

Δεσύλλας: «Καλή ψυχολογία και αλλαγές έδωσαν στον Παναθηναϊκό μια εύκολη νίκη - Θα κρίνουν πολλά τα δύο επόμενα ματς»

Ευαγγέλου στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και ο Φωτιάς στο Κηφισιά-ΠΑΟΚ

«Ενδιαφέρεται για τον Ενσίμπα ο Ολυμπιακός»

Ανώτερο το ξεκίνημα του Τετέι με τον Παναθηναϊκό στη Σούπερ Λίγκα συγκριτικά με τη Κηφισιά

TAGS: ΠΑΣ