Στην απόκτηση του Γκαμπριέλ Μποσίλια προχώρησε η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς ο Βραζιλιάνος χαφ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο (λήγει τον Ιούνιο του 2020). Άνηκε μέχρι πρόσφατα στην Σάο Πάολο, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής U-20 που έφθασε μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά ηττήθηκε από την Σερβία στον τελικό. Ο 19χρονος έκανε επτά συμμετοχές και σκόραρες δις.

«Είμαι πολύ υπερήφανος που υπέγραψα συμβόλαιο με τη Μονακό και που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια τέτοια ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα θα δουλέψω για το καλό της», ανέφερε ο Μποσίλια.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Βαντίμ Βασιλίεφ ανέφερε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που υποδεχόμαστε στην ομάδα μας τον Γκαμπριέλ Μποσίλια. Είναι πολύ ταλαντούχος Βραζιλιάνος που τα πήγε θαυμάσια στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 και τον παρακολουθούσαμε τακτικά. Είναι μόλις 19 ετώ και τον πιστεύουμε πολύ. Πιστεύουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να τον βοηθήσει να προοδεύσει και με τους παίκτες που υπάρχουν εδώ θα μπορέσει να αναδείξει όλα του τα προσόντα».


Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube