Διπλή ενίσχυση στην άμυνα για τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Η ομάδα της Ριζούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού Ματίας Οριουέλα και του Κροάτη Αντρέι Λούκιτς.

Το… παράδοξο, βέβαια, είναι το πώς έγινε το deal με τον πρώτο. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο 26χρονος άσος είχε έρθει στην χώρα μας, «εξαφανίστηκε» για 24 ώρες, ωστόσο τελικά «κόντρα στη θέληση των αρπακτικών», υπέγραψε με την ελαφρά ταξιαρχία!

Οι δύο ανακοινώσεις

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Ματίας Οριουέλα Μπονίνο. Γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου 1992, αγωνίζεται ως αμυντικός και έχει παίξει σε Τέμπερλει, Τίγκρε, Εστουδιάντες, Κίλμες και Μορόν. Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που έφερε στην Ελλάδα ο Απόλλωνας, εξαφανίστηκε για εικοσιτέσερις ώρες από το ξενοδοχείο, άλλα τελικά υπέγραψε στην ομάδα μας κόντρα στη θέληση "αρπακτικών" που προσπαθούν να κάνουν δουλειές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο σε βάρος ομάδων και ποδοσφαιριστών.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Κροάτη ποδoσφαιριστή Άντρει Λούκιτς. Γεννημένος στις 2 Απριλίου 1994, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μπράγκα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Όσιγεκ και Σιμπάλια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Παίρνει το σημερινό ματς και ηρεμεί εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11άδα με ΟΦΗ»

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γνώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Στραμμένα τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει χωρίς τον Μεϊτέ, έβγαλε προσωπικότητα ο Ζαφείρης»

Δεσύλλας: «Με Κάτρη δεξιά ο Παναθηναϊκός – Το πιθανότερο δίδυμο στα χαφ κόντρα στον ΟΦΗ»

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κηφισιά-ΠΑΟΚ: Με φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Δικέφαλος