Μια φθηνή και χωρίς μεγάλο ρίσκο επιλογή παίκτη έκανε ο Απόλλων Πατρών. Οι Αχαιοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 32χρονου Σερβοβόσνιου φόργουορντ Ντέγιαν Τσουπ (2,02μ.), ο οποίος υπέγραψε για ένα μήνα με προοπτική επέκτασης για άλλους έξι. Ο παίκτης που πέρσι έπαιζε στον ΑΠΟΕΛ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Απόλλων CARNA Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Ντέγιαν Τσουπ.

Ο αθλητής έχει ύψος 2.02μ, είναι γεννημένος το 1983 και αγωνίζεται στη θέση του Forward. Την προηγούμενη χρονιά o Τσουπ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κύπρου και το ΑΠΟΕΛ.

Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για 1+6 μήνες και ο Σερβοβόσνιος παίκτης βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Ντέγιαν Τσουπ στον Απόλλωνα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες με την ομάδα
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Εκτός με ΑΕΚ και οι Γιαμπουσέλε και Σλούκας

ΑΕΚ: Με πέντε ξένους απέναντι στον Παναθηναϊκό

Μαρούσι-Ολυμπιακός: Για το απόλυτο των νικών οι «ερυθρόλευκοι» στο Κλειστό του Αγίου Θωμά

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε