Συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους υπέγραψε με την Καλλονή ο Ζόρντι Ρόχας, με τον Ισπανό να παίρνει τη φανέλα με το νούμερο «20» και να συνεχίζει στην Ελλάδα, καθώς προηγούμενος «σταθμός» του ήταν η Καλλιθέα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Jordi Vidal Martin Rojas (Ζόρντι Βιδάλ Μάρτιν Ρόχας).

Ο νεαρός αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου του 1991 στην πόλη (Αρεθίφε) Arrecife στο νησί (Λανθαρότε) Lanzarote του συμπλέγματος των Καναρίων Νήσων.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της Club Deportivo Teguise και έπειτα της Ρεάλ Μαδρίτης. Το 2010 προωθήθηκε στην Real Madrid C όπου παρέμεινε για δύο χρόνια. Επόμενος σταθμός του η Las Palmas B (2013-2014) ενώ στην Ελλάδα ήρθε το καλοκαίρι του 2014 για λογαριασμό της Καλλιθέας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλονής μας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενάμιση χρόνου, έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα μας και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 20».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»