Την αγωνία του για την υπόθεση του Καρίμ Μπενζεμά που έχει ομολογήσει τον εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά εν όψει και του Euro 2016 που θα φιλοξενηθεί στην πατρίδα του, εξέφρασε ο Ρομπέρ Πιρές μέσω δηλώσεών του.

«Η Γαλλία χρειάζεται τον Καρίμ Μπενζεμά, είναι σημαντικός παίκτης και παίζει σε μεγάλο σύλλογο, που είναι στο υψηλότερο επίπεδο και μπορεί να μας βοηθήσει», είπε ο παλαίμαχος πλέον μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε:

«Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε να αποφανθεί η δικαιοσύνη. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι καλό για την εικόνα της Γαλλίας και ελπίζω ότι ο Ντιντιέ (σ.σ. Ντεσάν) θα πάρει τη σωστή απόφαση και εγώ θα είμαι δίπλα του».

Παράλληλα, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Πολ Πογκμπά: «Έχει σημαντικό ρόλο, δεν θα πω ότι έχει τον σημαντικότερο, ώστε να μην του προσθέσω πίεση. Σε κάθε περίπτωση θα είναι κινητήριος μοχλός για εμάς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube