Κατά της κριτικής που ασκείται στον Βιντζέντζο Μοντέλα αλλά και τον Λεονάρντο Μπονούτσι, τάχτηκε ο Αντρέα Πίρλο σε δηλώσεις του, όταν ρωτήθηκε για την πρώην ομάδα του. Ο 38χρονος, ο οποίος πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση στο τέλος της χρονιάς, υποστήριξε ότι οι δυο Ιταλοί χρειάζονται χρόνο για να επιστρέψουν τους «ροσονέρι» στην κορυφή.
«Να απολυθεί ο Μοντέλα; Ελπίζω πως όχι. Έχει μια νέα ομάδα, η οποία χρειάζεται χρόνο και αυτοπεποίθηση για να χτιστεί, ακόμα και αν τα αποτελέσματα δεν έρθουν αμέσως» απάντησε ο 38χρονος στην«Gazzetta dello Sport».
Όσον αφορά τον Μπονούτσι δήλωσε: «Είναι φυσιολογικό ο Μπονούτσι να μην μπορεί να κάνει τη Μίλαν σαν τη Γιουβέντους από τώρα. Δεν μπορούν να το περιμένουν αυτό τόσο νωρίς. Είναι ο καλύτερος αμυντικός στην Ιταλία και ένας από τους δυνατότερους στην Ευρώπη».
Επιμέλεια: Αποστόλης Βερτούδος