Απόψε στις 22.00 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Αϊντχόφεν, για την 4η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Ο Λορέντσο Πιρόλα μίλησε στο match programme και ανέφερε μεταξύ άλλων πως η απόφασή του να φορέσει τα ερυθρόλευκα ήταν η καλύτερη που πήρε για την καριέρα του.

Επιπλέον, ο Ιταλός τόνισε πως θα είναι για πάντα ευγνώμων στον Ολυμπιακό που του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Champions League.

Βρίσκεσαι στην Ελλάδα περίπου 1,5 χρόνο. Αισθάνεσαι καθόλου Έλληνας; Έχεις αποκτήσει τις συνήθειες της καθημερινότητας ενός Έλληνα;
«Στον 1,5 χρόνο που είμαι εδώ, έχω έρθει πολύ πιο κοντά στην κουλτούρα και τα έθιμά των Ελλήνων, οπότε νιώθω και λίγο Έλληνας, ναι».

Μέσω του Ολυμπιακού κατάφερες να κάνεις ντεμπούτο στο UEFA Champions League και έχεις ήδη τρεις συμμετοχές στη διοργάνωση. Τι σημαίνει αυτό για έναν ποδοσφαιριστή;
«Το Champions League είναι το υψηλότερο επίπεδο στο οποίο φιλοδοξεί να αγωνιστεί ένας ποδοσφαιριστής, οπότε γι’ αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Ολυμπιακό που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία».

Περιέγραψε μας ένα 24ωρο ποδοσφαιριστή Ολυμπιακού. Πώς περνάς τις μέρες σου στη χώρα μας;
«Τα πρωινά είμαι στο προπονητικό κέντρο για προπόνηση και όταν γυρίζω σπίτι, περνάω τον περισσότερο χρόνο μου με τη γυναίκα μου στο σπίτι ή έξω με τα σκυλιά μας. Πού και πού, όταν έχουμε ρεπό, κάνουμε κάτι μαζί με τους συμπαίκτες μου».

Με 42 παιχνίδια στον Ολυμπιακό, έγινες ο πρώτος Ιταλός ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τόσες φορές τη φανέλα του Ολυμπιακού, ξεπερνώντας τον Έντσο Μαρέσκα. Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό;
«Δεν το γνώριζα. Είναι ένα πολύ σημαντικό ορόσημο, το οποίο με κάνει περήφανο. Είναι πολύ τιμητικό για εμένα».

Στην πρώτη σου χρονιά με τον Ολυμπιακό κατέκτησες το νταμπλ στην Ελλάδα. Φέτος τι είναι αυτό που έχεις ως στόχο με την ομάδα;
«Η περσινή χρονιά ήταν σίγουρα μια φανταστική σεζόν. Φέτος, οι στόχοι μας είναι να επαναλάβουμε το νταμπλ και να προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο Champions League».

Πώς νιώθεις όταν αγωνίζεσαι στο «Γ. Καραϊσκάκης»;
«Είναι πάντα φανταστικό το συναίσθημα. Χάρη στους οπαδούς μας κάθε αγώνας είναι μια γιορτή, δημιουργείται μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, στην οποία όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνίζονται».

Αν σε ρωτούσε ένας συμπατριώτης σου για τον Ολυμπιακό, τι είναι αυτά που θα του έλεγες;
«Ότι είναι ο πιο σημαντικός σύλλογος στην Ελλάδα, αλλά και μια τεράστια οικογένεια».

Αισθάνεσαι δικαιωμένος για την επιλογή σου να φορέσεις τη φανέλα του Ολυμπιακού;
«Είμαι μεγάλη χαρά και τιμή μου που φοράω αυτή τη φανέλα. Ήταν η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσα να πάρω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία