Ο Λορέντσο Πιρόλα τόνισε πως ο Ολυμπιακός έκανε το κλασικό του παιχνίδι του κόντρα στη Ρεάλ κι έχασε στις λεπτομέρειες από μια εκ των κορυφαίων ομάδων του κόσμου, θεωρεί πως έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν και ζήτησε τρεις νίκες για να υπάρξουν ελπίδες πρόκρισης.

Αναλυτικά: «Φυσικά, ξέραμε και πριν το παιχνίδι ότι θα ήταν πολύ δύσκολο το σημερινό ματς. Αν αφήσεις χώρο στη Ρεάλ, θα το εκμεταλλευτεί και θα σε τιμωρήσει. Εμείς παίξαμε με τον τρόπο μας, πιέσαμε τους αντιπάλους μας, όμως πιστεύω ότι οι λεπτομέρειες έκριναν το τελικό αποτέλεσμα. Η Ρεάλ έχει τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να τους περιορίσεις για 90’».

Για το αν είναι το παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ αυτό που μπορεί να αποτελέσει την αρχή για κάτι καλό στο Champions League: «Πιστεύω ότι στους αγώνες μας στο Champions League έχουμε εμφανιστεί αρκετά καλά. Έχουμε αντιμετωπίσει τους αντιπάλους με τον δικό μας τρόπο, όμως αυτό δεν αρκεί, αφού έχουμε μόλις δύο βαθμούς. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια, ώστε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις πιθανότητές μας να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!