Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρβιν Πίρσμαν, με τον Βέλγο να κάνει μια ανάρτηση στα social media και να ευχαριστεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου αγωνιζόταν δυο χρόνια.

«Σήμερα λέω αντίο. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που με βοήθησε να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής και με έκανε να νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ.

Μετά από αυτή τη χρονιά μπορώ να πω μόνο ευχαριστώ στην ομάδα, στους οπαδούς μας που με είχαν υποστηρίξει από την πρώτη μέρα που φόρεσα αυτήν τη φανέλα και φυσικά ένα ευχαριστώ και μια καλή συνέχεια στους συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν να προσαρμοστώ από την πρώτη μέρα, και στάθηκαν -όχι μόνο ως συμπαίκτες- αλλά και ως φίλοι. Σήμερα λέω αντίο στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά παίρνω μαζί μου πολλές αναμνήσεις, μαθήματα και μεγάλες στιγμές που θα τις έχω μέσα μου για πάντα.

Για το τέλος, θέλω να ευχηθώ στον ΠΑΣ Γιάννινα πολλές επιτυχίες για το μέλλον

Υ.Γ.: Μέχρι να ξανασυναντηθούμε».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειρωνική ανακοίνωση Βόλου για Γρηγορίου: «Τώρα καταλάβαμε γιατί ήταν τόσο καιρό άνεργος»

ΠΑΟΚ: «Το μήνυμα για τα 100 χρόνια μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο»!

Τσορμπατζόγλου: «Τι ισχύει με Ζίβκοβιτς, Κένι και Μεϊτέ για ΑΕΚ - Οι σκέψεις Λουτσέσκου για 11άδα»

Τσακίρης: «Τεράστιο το κίνητρο για την ΑΕΚ, να εκμεταλλευτεί τον ρυθμό που έχει - Το πιθανό πλάνο για την 11άδα»

Τσανάκας: «Όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε ξανά στα σχοινιά, έκανε τρεις σερί νίκες»

Δεσύλλας: «Πολλά τα κίνητρα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι - Η 11άδα του Μπενίτεθ»

Γρηγορίου: «Από δύο τεράστια λάθη του διαιτητή έγινε η ανατροπή»

Μπέος κατά διαιτησίας: «Αλλοίωσε το αποτέλεσμα προκλητικά και ετσιθελικά ο Πολυχρόνης...»

Λιοντάρι που βρυχάται για σωτηρία ο Πανσερραϊκός, άλωσε το Αγρίνιο με σόου Τεϊσέιρα!

Βαθμολογία playouts: Έριξε στη ζώνη του υποβιβασμού την ΑΕΛ Novibet ο απίθανος Πανσερραϊκός!