Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται απόψε να κάνει την υπέρβαση για να ανατρέψει στο Μόναχο το 2-1 της ήττας της από την Μπάγερν στο «Μπερναμπέου» για τα προημιτελικά του Champions League. Ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, είναι ο πρώτος που πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει.

Μιλώντας σε ισπανικά ΜΜΕ που τον συνάντησαν στη Μαδρίτη, ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ απάντησε με χαμόγελο όταν ρωτήθηκε αν είναι εφικτή η ανατροπή: «Γι' αυτό ήρθαμε εδώ!».

Aξίζει να σημειωθεί πως η Ρεάλ δεν έχει ποτέ καταφέρει να επιστρέψει από ήττα στον πρώτο αγώνα εντός έδρας σε νοκ άουτ φάση του Champions League και σήμερα καλείται να σπάσει αυτή την παράδοση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία