Είναι γνωστό από τη πρώτη στιγμή που ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Μπράιαν Καμπέθας, ότι βάσει της συμφωνίας δεν υπάρχει οψιόν αγοράς του παίκτη.

Η ομάδα του Μπέργκαμο πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του νεαρού μεσοεπιθετικού από το Εκουαδόρ και τον έδωσε δανεικό στον Παναθηναικό για έναν χρόνο για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να εξελιχθεί.

Έτσι ο ιταλικός Τύπος και συγκεκριμένα η «tuttomercatoweb» υπενθυμίζει ότι ο Καμπέθας θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην Αταλάντα, αυτή τη φορά για να μείνει.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα ο παίκτης δεν έχει πάρει στο τριφύλλι τον χρόνο που ίσως πίστευαν οι Ιταλοί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκοψε το βίντεο του Λανουά η ΕΠΟ - Ποιους λόγους επικαλείται!

«Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τετέ η διοίκηση της Γκρέμιο, τις επόμενες ημέρες το ραντεβού με τον ατζέντη»

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»