Τέλος σε ένα σερί 26 αήττητων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις μπήκε για την ΑΕΚ στη Λάρισα. Η «Ένωση» ηττήθηκε με 2-1 στην ΑΕΛ, όμως έχει πολλά παράπονα για τη διαιτησία, για το… ξύλο των «βυσσινί» και τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena.

Οι «κιτρινόμαυροι» εκφράζουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, καθώς θεωρούν πως σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να ελέγξει τους παίκτες και να κατευνάσει τα πνεύματα.

Από εκεί και πέρα, στον «Δικέφαλο» κάνουν λόγο για ξύλο από τους αντιπάλους τους, οι οποίοι ήθελαν με τη συγκεκριμένη τακτική να καλύψουν την υποδεέστερη ποιότητά τους και να επιβληθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Για τον χλοοτάπητα, όμως, εκφράζουν παράπονα στην ΑΕΚ, αφού θεωρούν ότι δεν ήταν κατάλληλος για τη διεξαγωγή ενός ημιτελικού, ο οποίος θα κρίνει κατά το ήμισυ το ένα από τα δύο εισιτήρια στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.

Μοιραίος σε ακόμη ένα ματς ο Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος – αν και σκόραρε – έχασε ένα ακόμη γκολ προ κενής εστίας και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να φύγει με το 2-2 ή να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στη διάρκεια του ματς.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τίποτα δεν έχει κριθεί για την πρόκριση, με την ΑΕΚ να διεκδικεί πλέον στην έδρα της το πολυπόθητο εισιτήριο, στη ρεβάνς της 18ης Απριλίου στο ΟΑΚΑ, έχοντας όλο το χρόνο μπροστά της να διορθώσει όποια προβλήματα υπάρχουν από τους συνεχόμενους αγώνες και παράλληλα να επιστρέψουν παίκτες-κλειδιά στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.