Από κίνητρα… άλλο τίποτα απόψε για την ΑΕΚ προκειμένου να νικήσει τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ (18:00, OTE Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ένας βαθμός αρκεί στην «Ένωση» για να επιστρέψει μαθηματικά στη Super League και να αφήσει οριστικά πίσω της την περιπλάνηση στις μικρότερες κατηγορίες.

Ασφαλώς, ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα παίξουν για την ισοπαλία, αλλά μόνο για τη νίκη, αφού ένας επιπλέον λόγος που θέλουν το τρίποντο είναι για να βρεθούν πιο κοντά στην κατάκτηση της πρωτιάς και στα play offs, αλλά και για να πάρουν ρεβάνς για τη μοναδική τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή στον αγώνα του Καυτανζογλείου με 2-1.

Ίσως ο πιο ουσιαστικός λόγος έχει να κάνει με την αποκατάσταση της ηρεμίας στις τάξεις της ομάδας, καθώς οι προβληματικές εμφανίσεις (που δεν έχουν «καμουφλαριστεί» από τις τέσσερις σερί νίκες) έχουν προκαλέσει αναστάτωση και έχουν φέρει σε δυσχερή θέση τον Τραϊανό Δέλλα, ειδικά μετά τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα κρατώντας αποστάσεις από την απόφαση της διοίκησης να θέσει εκτός ομάδας τρεις παίκτες (Ρόβα, Ντούνη, Πεταυράκη) για πειθαρχικούς λόγους. Πολλοί μιλούν ακόμη και για πρόωρο τέλος της συνεργασίας με τον «Κολοσσό» αν απόψε δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα με μια πειστική εμφάνιση, αλλά σε κάθε περίπτωση αποφάσεις για το μέλλον του προπονητή και πολλών παικτών θα ληφθεί στο τέλος της περιόδου.

Με Γεωργέα βασικό

Ο Τραϊανός Δέλλας έδειξε να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει. Ο Γεωργέας αναμένεται να πάρει τη θέση του λαβωμένου Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, ο Ανέστης θα είναι στο τέρμα, ο Σοϊλέδης αριστερά και οι Κολοβέτσιος και Τζανετόπουλος στόπερ. Γιόχανσον και Ανάκογλου θα βρίσκονται στο κέντρο, Πλατέλλας και Μπαρμπόσα θα είναι στα άκρα της επίθεσης και ο Γροντής θα κινείται πίσω από τον Αραβίδη.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Κορδέρο, που ίσως χρησιμοποιηθεί σαν αλλαγή. Ο Ισπανός μέσος έχει να παίξει από τις 4 Απριλίου και τον αγώνα με τον Άλιμο, ενώ μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Φωστήρα στις 17 Δεκεμβρίου έχει παίξει σε όλα κι όλα τρία ματς και συνολικά 67 λεπτά.

Επαφή για Ντιντάκ

«Ζεστά» εξετάζει την περίπτωση του Ντιντάκ Βίλα για το αριστερό άκρο της άμυνάς της η ΑΕΚ. Ο Ισπανός μένει ελεύθερος από τη Μίλαν και ήδη έχει γίνει μια διερευνητική επαφή μαζί του. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις και για τον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον ΑΠΟΕΛ και παραμένει πολύ ψηλά, ίσως και στην πρώτη θέση, της λίστας με τους επιθετικούς που έχει στο στόχαστρό της η «Ένωση». Σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του Έρβιν Μούλντερ, με τον Ολλανδό γκολκίπερ να έχει μεν συμφωνήσει, αλλά να βρίσκεται στην αναμονή, αφού προφανώς υπάρχει κάποια άλλη επιλογή που περιμένουν στην ΑΕΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.