Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη «NOVA»:

«Το προηγούμενο παιχνίδι ήταν το πρώτο παιχνίδι στη σεζόν που δεν παίξαμε καθόλου καλά. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα παιχνίδι που δείξαμε ότι έπρεπε να ανταποκριθούμε και να σιγουρέψουμε μια θέση στα play off. Έπρεπε να δείξουμε ότι θα παίξουμε σκληρά».

Για την προετοιμασία και τις συζητήσεις στα αποδυτήρια: «Μιλήσαμε πολύ στα αποδυτήρια και στην προπόνηση και είπαμε τι πρέπει να δείξουμε απόψε στην επιστροφή στο γήπεδό μας. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε σκληροί και να δείξουμε στο γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα που είμαστε μαζί στη βαθμολογία αυτό που είμαστε όλη τη σεζόν.

Είμαι έτοιμος από την πρώτη μέρα. Παιχνίδι με παιχνίδι κάνω με άνεση αυτό που μου ζητάει η ομάδα, στο σύστημα του προπονητή, είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση με τα σουτ».


Για τους παίκτες που ήρθανε από τον πάγκο και έδωσαν ενέργεια για τη νίκη: «Είναι κάτι που έχουμε αποδεχτεί, τον ρόλο μας, μιλάμε μεταξύ μας στον πάγκο και λέμε ότι είμαστε υπεύθυνοι σε βράδια που οι βασικοί δεν θα παίξουνε καλά, να έρθουμε από τον πάγκο και να κάνουμε τη διαφορά. Το πλεονέκτημα έδρας είναι πολύ σημαντικό. Λατρεύομε να παίζουμε στο Σ.Ε.Φ. με τον κόσμο όπως σήμερα».

Για το τι είπε ο κόουτς Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια: «Ελάτε παιδιά, έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φενέρμπαχτσε-Ζάλγκιρις: Η πρωταθλήτρια απέναντι στη φορμαρισμένη ομάδα του Κάουνας!

Βαλένθια-Παναθηναϊκός AKTOR: Κάνουν break και γίνονται… αφεντικό για το Final 4 οι «πράσινοι»!

Ολυμπιακός-Μονακό: Κλειδί η σοβαρότητα για το 1-0 στα playoffs

Με δεκάδα η αποστολή της Μονακό για ΣΕΦ

Ντιαλό: «Ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν το Final Four - Αγαπώ τον coach Σπανούλη, μας βοήθησε όλους»

Πετρίδης: «Τεράστια, σε πολλά επίπεδα, η απουσία του Σλούκα - Την Τρίτη θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση»

Ζέρβας: «Κομβικό το 2-0, όπως και αν έρθει για τον Ολυμπιακό - Να οδηγήσει τη Μονακό σε λάθη…»

Λεσόρ: «Ξέρουμε τι διακυβεύεται και δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο - Να δείξω σε όλους γιατί περίμεναν να επιστρέψω»

Ντε Λαρέα: «Όλοι έχουμε τη φιλοδοξία να παίξουμε σε Final Four - Nα είμαστε έτοιμοι κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Φαρίντ: «Πρέπει να παίξουμε πιο δυνατή άμυνα με τη Βαλένθια και να ρίξουμε τον ρυθμό»