Μετά τη δύσκολη νίκη επί της Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει το απόγευμα στο Βελιγράδι για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (14/11, 20:00) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας από το «Ελ. Βενιζέλος», ο Άλεκ Πίτερς, στάθηκε στα «κλειδιά» που θα κρίνουν την αυριανή αναμέτρηση, αλλά και στο γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει άμεσα να αλλάξουν την αμυντική τους προσέγγιση.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άλεκ Πίτερς:

Για την εμφάνιση κόντρα στη Βιλερμπάν: «Δεδομένα η εμφάνισή μας χθες δεν ήταν η καλύτερη αλλά το ωραίο με αυτή τη λίγκα, είναι ότι μπορεί να γίνουν πράγματα όπως αυτό, να μην αποδώσεις καλά, αλλά να πάρεις τη νίκη. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Δε νομίζω ότι κανείς μας σήμερα, εξετάζοντας την απόδοσή του χθες, είναι περήφανος για το πώς έπαιξε. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Δείξαμε -πριν από το παιχνίδι με την ASVEL- ότι φτιάχνουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο και τώρα πρέπει να επιστρέψουμε πίσω σε αυτό».

Για το ποια θα είναι τα κλειδιά της νίκης στο παιχνίδι με τη Μακάμπι: «Η αμυντική μας προσέγγιση πρέπει να είναι πολύ καλύτερη. Η Μακάμπι φτιάχνει παιχνίδι από την περιφέρεια, αγωνίζεται με πολλούς γκαρντ, κινούνται συνέχεια, είναι υπερφυσικοί, δυνατοί, όπως και οι ψηλοί τους... Αμυντικά λοιπόν, αν η προσέγγισή μας είναι όπως χθες τότε δεδομένα δεν θα είναι καλή μέρα για μας, θα συνεχίσουμε να δυσκολευόμαστε. Ελπίζω να έρθει αυτή η αλλαγή και θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

«Ο καθένας μας δίνει τον καλύτερο εαυτό του, με όσο χρόνο τού δίνεται. Καταλαβαίνουμε τις απαιτήσεις, τα standards που οι ίδιοι έχουμε θέσει για τους εαυτούς μας, και αυτά που η ομάδα έχει θέσει για μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο Top-10 της αγωνιστικής Παπανικολάου και Γουόρντ, στην κορυφή ο Άρμονι Μπρουκς

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Γιαννακόπουλος για Μποντιρόγκα: Κανένας δεν παίζει με την υπομονή μας-Το περάσαμε με Μπερτομέου, 2η φορά δεν θα υπάρξει

«Οι δεσμοί δεν σβήνουν ποτέ» - Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα - Κωστούλα

Κωστούλας μετά το Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός: «Φέτος πιστεύω είναι η χρονιά μας»

Μποζίκας: «Δύσκολο να κρατήσεις τόσο χαμηλά μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός - Αξίζαμε προβάδισμα 20 πόντων στο ημίχρονο»

Ο Λάσο απάντησε για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί από τον πάγκο της Εφές

Έξαλλη με Τζόουνς η Μαρία Δαρσινού: «Ποιος είναι αυτός που κάνει νταηλίκια στον Σλούκα; Η μάνα του τον ξέρει;»

ΜακΚίσικ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Βασιστήκαμε ο ένας στον άλλο και εκτελέσαμε το πλάνο - Ήταν μία καταπληκτική νίκη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων»