Ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει τέσσερα φιλικά στην Ολλανδία (Φέγενορντ, Μπίρσχοτ, Φένλο, Μπρέντα), αλλά και ένα στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Μπεσίκτας.

Στα σκαριά είναι ένα ακόμα κόντρα στον Άγιαξ! Οι «πράσινοι» είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουν τον Αίαντα, ο οποίος είχε φέτος εξαιρετική παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί στην Ολλανδία να θεωρούν τη διεξαγωγή του αγώνα οριστική στις 22 Ιουλίου, αλλά ακόμα οι δυο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει. Οι επαφές συνεχίζονται και είναι εξαιρετικά πιθανό το φιλικό να «κλείσει».

Από εκεί και πέρα, όπως έκανε γνωστό η «πράσινη» ΠΑΕ η φιλική αναμέτρηση με την Μρέντα άλλαξε ημερομηνία και από 30/7 μεταφέρθηκε μια μέρα νωρίτερα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεν έχει τέλος η τρέλα των φίλων του ΟΦΗ για το Σούπερ Καπ – Εξάντλησαν τα εισιτήρια σε 4 θύρες!

Σαββόπουλος: «Μέχρι το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ο Μπουσαϊντ - Ισχύει το ενδιαφέρον από ΑΕΛ για Φρίντεκ»

Τσορμπατζόγλου: «Ψάχνεται μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται ένα στόπερ με άμεση προσαρμογή»

Κετσετζόγλου: «Τι γίνεται με χαφ, στόπερ και φορ-Η περίπτωση Τσαντίλα»

Δημοσιεύματα στην Κύπρο: «Στον Παναιτωλικό ο Σατσιάς»

Σταματέλος: «Μόνο έτσι φαίνεται πως θα γίνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό…»

Δεσύλλας: «Το σκεπτικό της απόκτησης του Κοντούρη από τον Παναθηναϊκό - Θα γίνει επίπληξη στον Τετέ»

Πετράκης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Σπουδαίο πακέτο ο Κοντούρης, μπορεί να τα καταφέρει στον Παναθηναϊκό»

Οζντόεφ: «Όνειρό μου να παίξω Champions League - Η πιο απολαυστική περίοδος της καριέρας μου»

Υπογράφει ο Κοντούρης και παίρνουν σειρά οι επόμενοι στον Παναθηναϊκό