Καμία διαφοροποίηση στα δεδομένα για την αναβολή ή όχι του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη σύσκεψη στην αστυνομία για τα μέτρα ασφαλείας στην οποία έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι και των δύο ομάδων. Από αυτή δεν προέκυψε κάτι με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να εμμένουν στις θέσεις τους.

Οι ερυθρόλευκοι υποστήριξαν ότι περιμένουν την Πέμπτη τον όρισμό των διαιτητών για να διαπιστώσουν εάν θα «μπουν» ξένοι. Ξεκαθάρισαν πως εάν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους τότε δεν θα κατέβουν στο παιχνίδι, εμμένοντας στη θέση τους. Μάλιστα, ανέφεραν ότι δεν έχουν σκοπό να ανοίξουν το ΣΕΦ.

Έτσι όλοι εκτιμούν ότι η απόφαση για την διεξαγωγή του αγώνα τότε θα αναμένεται την Παρασκευή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μπασκετικό τμήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

«Τα πρώτα μου μπουζούκια»: Έτοιμος για μια ξέφρενη νύχτα ο Φουρνιέ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μπόνγκα - Η ανάλυση Ζέρβα για κάθε παίκτη και το ρόστερ της νέας σεζόν!

Ομιλία Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια: «Είστε οι καλύτεροι σε Ελλάδα και Ευρώπη - Γράψατε ιστορία και συνεχίζουμε»

«Οι φίλαθλοί μας θα είναι περήφανοι - Ευχαριστώ για τη στήριξη, ξέρω ότι είμαι δύσκολος»: Η ομιλία Αταμάν στα αποδυτήρια

Παναθηναϊκός: Κάταγμα στα πλευρά για Ναν

Οπαδοί του Παναθηναϊκού παρέμειναν στο Telekom Center και υποδέχθηκαν την αποστολή!

Η ΑΕΚ «χτίζει» πάνω στον Μπάρτλεϊ και ετοιμάζει νέα συμφωνία!

Μπαρτζώκας για μεταγραφή Φουρνιέ: «Μπήκα με τα χέρια σηκωμένα στον αέρα και μου είπαν ότι τον κλείσαμε»

Σοβαρές καταγγελίες από Αγγελόπουλους: «Αν κάποιος δεν θέλει έναν διαιτητή, στέλνει 40 παιδιά στο σπίτι του;»