Μπορεί οι οπαδοί της να προτιμούν τον Μανουέλ Πελεγκρίνι αλλά –όπως φαίνεται- άλλος είναι εκείνος που έχει τον πρώτο λόγο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια τη νέα σεζόν.

Ο Χόρχε Σαμπάολι. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «superdeporte.es» ο ισπανός προπονητής έχει περισσότερες πιθανότητες από όλους τους άλλους να αναλάβει το πόστο καθώς εδώ και μικρό χρονικό διάστημα συνεργάζεται με τον Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει αναλάβει ατζέντης του.

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Πέτερ Λιμ έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον πορτογάλο ατζέντη, και οι περισσότεροι παίκτες που αποκτώνται από την Βαλένθια συνεργάζονται μαζί του με τον ιδιοκτήτη της ισπανικής ομάδας να έχει εμπιστοσύνη μεγάλη στον Μέντες.

Ο Σαμπάολι έχει προταθεί άλλες δύο φορές στις «νυχτερίδες». Τον περασμένο χειμώνα και πριν από λίγες εβδομάδες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube