Χωρίς κόσμο είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί η αναμέτρηση Αντβέρπ-Ολυμπιακός για το Europa League στις 9 Δεκεμβρίου για την έκτη αγωνιστική των ομίλων.

Η εμφάνιση της μετάλλαξης «Όμικρον» στη χώρα έχει προκαλέσει συναγερμό στις εγχώριες αρχές και είναι πολύ πιθανό να ληφθούν προληπτικά μέτρα για να αποφευχθεί η διασπορά της νέας μορφής του κορωνοϊού.

Ήδη ο αγώνας ποδηλασίας για το Cyclo-cross World Cup, που είχε προγραμματιστεί για τις 13 Δεκεμβρίου στην Αντβέρπ, αναβλήθηκε για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Παράλληλα από τη Δευτέρα (29/11) έχει απαγορευτεί η παρουσία θεατών σε αγώνες σε κλειστές εγκαταστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του στον αγώνα του Βελγίου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν φιλοξενήσει περίπου 1.250 φίλους της Αντβέρπ στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Υπενθυμίζεται πως οι πρωταθλητές έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Oι Πειραιώτες αναζητούν νίκη στο Βέλγιο την τελευταία αγωνιστική και ταυτόχρονα ήττα της Άιντραχτ από την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για να προκριθούν ως πρώτοι (και να περάσουν απευθείας στους «16» αποφεύγοντας τη φάση των «32»), με τους Τούρκους να είναι αδιάφοροι αφού δεν μπορούν να πέσουν από την τρίτη θέση αλλά ούτε και να διεκδικήσουν τη δεύτερη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»