Χαρούμενος για τη συνέχιση του σερί τίτλων του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Ρικ Πιτίνο μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, στον οποίο έβγαλε το καπέλο για την εμφάνισή του.

«Θέλω να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ και τον κόουτς Ηλία. Έκαναν έναν εξαιρετικό αγώνα και η απόφαση να παίξουν ζώνη ήταν εξαιρετική από έναν πολύ καλό προπονητή. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει πολλές ομάδες που να παίζουν ζώνη για τόσο μεγάλη διάρκεια. Ήταν ένα σημαντικό μάθημα για μας. Είναι πολύ σπουδαία υπόθεση πως ο Παναθηναϊκός κατακτά 24 σερί χρόνια έναν τίτλο», τόνισε αρχικά ο 66χρονος τεχνικός.

Ερωτηθείς για το πώς θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τη ζώνη στο μέλλον είπε: «Θα είμαστε έτοιμοι την επόμενη φορά. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ που δεν τα αξιοποιήσαμε. Εμείς είχαμε ελεύθερα σουτ που τα χάναμε και ο ΠΑΟΚ σκόραρε πολλές φορές με άμυνα στα σουτ. Όμως στο τέλος ήμασταν εύστοχοι και παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Εκεί είναι που μετρά. Ο Καλάθης είναι προφανώς ο σταρ της ομάδας μας, αλλά ο Ντεσόν Τόμας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στα ριμπάουντ, έχει βελτιώσει τους αριθμούς του και με την επιστροφή του Κιθ Λάνγκφορντ πιστεύω πως θα βελτιώνεται συνεχώς η εικόνα μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φιλική ήττα για Περιστέρι

Ανέτρεψε τη Δόξα Λευκάδας ο Ηρακλής

Μπάντιο: «Στον Παναθηναϊκό βλέπεις τη θέληση, όλοι θέλουν να τα αφήσουν όλα στο παρκέ - Υπέροχη η ατμόσφαιρα»

Τρινκιέρι: «Έπρεπε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις στα τελευταία τρία λεπτά»

Γιαμπουσέλε: «Το DNA που θέλουμε να έχει αυτή η ομάδα είναι να παλεύουμε σκληρά για τη φανέλα - Δεν φοβάμαι να θυσιαστώ»

Όσμαν: «Ισχυρή η σύνδεσή μου με τον Παναθηναϊκό - Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ αλλάζουν, μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες»

Ομπράντοβιτς: «Έχουμε κάνει επτά προπονήσεις με δέκα παίκτες - Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε ό,τι και να γίνει»

Η αυτοθυσία του Μαντζούκα και η πολλά υποσχόμενη εμφάνιση του Δικεφάλου: Τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός χαμογέλασε, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως φέτος είναι αλλιώς!

Καταχειροκροτήθηκε ο Όσμαν στο T Center - Οι πρώτοι του πόντοι κόντρα στον Παναθηναϊκό