Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το μεσημέρι της Τετάρτης (13.00, 11/12) την Τρέντσιν στου Ρέντη για τη ρεβάνς των δύο ομάδων για το Youth League.

Μετά το 1-1 του πρώτου ματς στη Σλοβακία, οι κάτοχοι του τροπαίου αναζητούν τη νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Ρομέν Πιτό, προπονητής των «ερυθρόλευκων», τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να επιβληθεί στην έδρα του απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο.

«Είναι ευκαιρία για εμάς αυτό το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την Τρέντσιν γιατί έχουμε να παίξουμε στην έδρα μας και αυτό πάντα αποτελεί πλεονέκτημα όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Όμως όπως διαπιστώσαμε και στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα.

Η Τρέντσιν μας δυσκόλεψε πολύ στο πρώτο ματς και για αυτό δεν μπορέσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Θα πρέπει να επιβληθούμε στην έδρα μας, να παίξουμε στον δικό μας ρυθμό και να εκμεταλλευτούμε το στοιχείο της έδρας για να είμαστε όσο πιο καλοί γίνεται. Θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και πιστεύω πώς θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι»
, ανέφερε ο Γάλλος τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λουτσέσκου: «Ήταν σαν να είχαμε... παραλύσει - Έχουμε δείξει πως βγάζουμε αντίδραση, αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα»

Νίκολιτς: «Πηγή έμπνευσης τα ματς που έρχονται, έχω πίστη στην ομάδα μου - Πρόκληση να προκριθούμε κόντρα στη Ράγιο»

Τα highlights από τη νίκη του ΟΦΗ μέσα στην έδρα του Άρη

Τα τρία γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το διπλό του Παναθηναϊκού στην Αρκαδία

Μπενίτεθ: «Γίνεται σωστή προσπάθεια να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει, ακόμη κι όταν δεν κερδίζει»

Αναστασίου: «Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, αλλά όταν δεν βάζεις γκολ δεν κερδίζεις»

Οι… άσφαιροι «ερυθρόλευκοι» και ο φύλακας άγγελος Βενετικίδης: Τα highlights του Ολυμπιακός-ΑΕΛ Novibet

Κετσετζόγλου: «Φανταστική Κυριακή για την ΑΕΚ - Δεν υπάρχει φαβορί στα playoffs»

Γρηγορίου: «Κάναμε 34 σουτ και δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ - Είμαι αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα αλλάξουν»

Χριστόγλου: «Κακή λειτουργία ο Ολυμπιακός, έκανε… προπόνηση στον τερματοφύλακα με τις σέντρες»