Άναψαν τα αίματα στον αγώνα των Καβαλίερς με τους Γκρίζλις (128-113) στο τρίτο δωδεκάλεπτο. Ο Ντίλον Μπρουκς χτύπησε τον Ντόνοβαν Μίτσελ σε ευαίσθητη περιοχή, ο γκαρντ των γηπεδούχων αντέδρασε πετώντας του την μπάλα και κατόπιν οι δυο τους ήρθαν στα χέρια κι αντάλλαξαν κάποιες ψιλές, μέχρι να τους χωρίσουν. Αμφότεροι αποβλήθηκαν από τη συνέχεια του ματς, με τον Μίτσελ να ξεσπά μετά το παιχνίδι σε βάρος του Καναδού.

«Όλοι ξέρουμε πως ο Μπρουκς είναι βρώμικος παίκτης. Αυτός είναι! Έχουμε δει πολλές φορές πια να κάνει τέτοια πράγματα. Εμείς έχουμε την κόντρα μας εδώ και χρόνια, αλλά τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στο ΝΒΑ. Πρέπει η λίγκα να κάνει κάτι. Αυτά που κάνει είναι μ@@@ιες! Είναι άλλο το trash talking που κάνουν ο Μοράντ, ο Μπέιν ή ο Τζάκσον, αυτό δεν μας πειράζει, έχουμε συνηθίσει. Όμως όταν ο άλλος σε χτυπά ύπουλα, γίνεσαι έξαλλος. Πρέπει να τιμωρηθεί», τόνισε ο Μίτσελ.

Ο έτερος πρωταγωνιστής του επεισοδίου αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για το επεισόδιο μετά το ματς ή να απαντήσει στις κατηγορίες του αντιπάλου του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube