Νέες εικόνες από την πρόοδο των έργων στην «Αγια-Σοφιά» κυκλοφόρησε η «Δικέφαλος 1924».

Μέσω βίντεο που τραβήχτηκε από το εσωτερικό του εργοταξίου, επιβεβαιώνεται η συνεχής σχηματοποίηση του γηπέδου.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Το εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ έμεινε για πολύ λίγες μέρες άδειο, αφού οι εργαζόμενοι έπρεπε και να ξεκουραστούν μετά από ένα χρόνο ακατάπαυστης εργασίας.

Ακόμα κι έτσι όμως, η κάμερα του agiasofia.today επισκέφθηκε τον ιερό ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας και κατέγραψε εικόνες που προκαλούν χαρά και συγκίνηση.

Εκεί όπου για 14 χρόνια υπήρχε μόνο μια αλάνα-απομεινάρι δοξασμένων εποχών, τώρα πια έχει πάρει ζωή και… μπόι το όνειρο των οπαδών της ΑΕΚ. Η εξέλιξη των έργων είναι πια εντυπωσιακή και η δουλειά θα συνεχιστεί από την ερχόμενη Δευτέρα»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απόδραση και από τις Σέρρες για τον Λεβαδειακό που συνεχίζει ακάθεκτος στην 4άδα

Τρέλα για το Super Cup στον Ολυμπιακό: Έφυγαν ήδη 2.000 εισιτήρια!

Κόντης: «Πολύ υπερήφανος για την ομάδα μας, η δουλειά συνεχίζεται»

Οι ενδεκάδες στο Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός

Ηλιόπουλος: «Έχουμε πετύχει όλους τους μεσοπρόθεσμους στόχους-Η Λίγκα να λειτουργεί προς όφελος όλων των ομάδων»

Ο πανηγυρισμός του Γιόβιτς με το VAR και η τρέλα στην κερκίδα: Η εντυπωσιακή παρακάμερα της ΑΕΚ

«Σημαντικό βήμα για το νέο μας σπίτι»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την τοποθέτηση της πρώτης κερκίδας στον Βοτανικό!

«Το ταξίδι συνεχίζεται»: To φοβερό βίντεο του Ολυμπιακού για την επέκταση με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Τσακίρης: «Το… σκανάρισμα του Νίκολιτς και η εξέδρα γύρισαν το ματς - ΑΕΚ με επιστροφές και μεταγραφές μετά τη διακοπή»

Επίσημο: Ανανέωσε ως το 2027 με τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ

TAGS: A.E.K.