Η νίκη επί της Μπενφίκα ανήκει ήδη στο παρελθόν. Η πρόκληση της πρόκρισης στους «16» του Champions League είναι μεγάλη, αλλά το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό δεν ταξιδεύει τόσο μακριά και πλέον είναι αφοσιωμένο μόνο στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη».

Τα κίνητρα, άλλωστε, είναι πολλά. Να πιστοποιήσουν οι Πειραιώτες την κυριαρχία τους στο πρωτάθλημα, να ξεφύγουν με +6 από τον ΠΑΟΚ, αλλά και να ολοκληρώσουν την τριάδα αγώνων-«φωτιά» (μετά τις νίκες επί Παναθηναϊκού και Μπενφίκα) εξασφαλίζοντας και το πριμ ενός εκατ. ευρώ που έχει υποσχεθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Μίτσελ θα φρεσκάρει… μερικώς την ομάδα του κι ετοιμάζει κάποιες αλλαγές. Ο Ισπανός προπονητής έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Τσόρι και τον Κάμπελ αφήνοντας στον πάγκο τον Σαβιόλα και τον Γιαταμπαρέ, ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να μείνει εκτός βασικού σχήματος κάποιος εκ των Μανιάτη ή Σάμαρη για να παίξει ο Εντινγκά, όπως και να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας ο Μπονγκ αντί του Χολέμπας. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Ρομπέρτο, Μανωλά, Σιόβα, Σαλίνο, Φουστέρ και Μήτρογλου στο βασικό σχήμα, αν και δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα, καθώς δεν μιλάμε για δοκιμές παρά μόνο για σκέψεις της τεχνικής ηγεσίας.

Εκτός πλάνων είναι δεδομένα οι τραυματίες Βάις, Ολαϊτάν και Ιμπαγάσα, ενώ στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται ο Μασάντο, που είναι πλέον 100% υγιής αλλά προέρχεται από μακρά αγωνιστική απραξία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube