Ο Ζοάν Πλάθα τόνισε πως η ΑΕΚ ήταν ανταγωνιστική στη Γερμανία κι έχασε στα τελευταία λεπτά, στάθηκε στα περισσότερα δικά τους λάθη σε σχέση με αυτά των παικτών της Λούντβιγκσμπουργκ και στην κακή άμυνα στο πικ-εν-ρολ, όμως έμεινε ικανοποιημένος από τον χαρακτήρα των «κίτρινων».

Αναλυτικά: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί και κόντρα σε κάποια προβλήματα που είχαμε. Είχαμε ευκαιρία να νικήσουμε στο τέλος, όμως αυτό δεν έγινε. Χάσαμε πολλές βολές κι αυτό έκρινε τον νικητή του αγώνα. Είχαμε ευκαιρία να νικήσουμε.

Δεν παίξαμε έξυπνα, κάναμε περισσότερα λάθη από τον αντίπαλο και πήραμε κακές αποφάσεις σε κάποια σουτ. Η άμυνα στο πικ-εν-ρολ ήταν κακή. Με την εικόνα δεν είμαι ικανοποιημένος. Δείξαμε χαρακτήρα κι αυτό μου άρεσε γιατί παλέψαμε μέχρι το τέλος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άφησε το EuroCup για το BCL η Τραμπζονσπόρ: «Περισσότερα τα έσοδα»

Χατζής: «Δεν χωνεύεται εύκολα μία τέτοια ήττα, δεν πρέπει να υπάρχει καταστροφολογία για την ΑΕΚ»

«Ψηλά το κεφάλι» - Οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο μετά τον τελικό

Γκουντάιτις στον bwinΣΠΟΡ FM: «Πολύ δύσκολο να νικήσεις την ΑΕΚ, το πιστεύαμε - Δεν συμβαίνουν συχνά τέτοιες ανατροπές»

Τα highlights από τη σκληρή ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του ΒCL με τη Ρίτας

Γκρέι στον bwinΣΠΟΡ FM: «Έπρεπε να δείξουμε περισσότερη ωριμότητα, αυτή ήταν η καταστροφή μας»

Σάκοτα: «Πρέπει να έχεις... τέτοια για να πάρεις το τελευταίο σουτ - Είχα το προαίσθημα ότι η διαφορά δεν ήταν αρκετή»

Τα σχόλια στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη σοκαριστική ήττα της ΑΕΚ στον τελικό με τη Ρίτας

Ο Λουκόσιους MVP του Final Four στο BCL, μετά την επική εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΚ

Αναγνώρισε την προσπάθεια ο κόσμος της ΑΕΚ: Το θερμό χειροκρότημα στην απονομή των μεταλλίων

TAGS: A.E.K.