Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται τη Δευτέρα τον Κολοσσό (17:15) για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και ο Ζοάν Πλάθα καλεί τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν με τη δέουσα σοβαρότητα το παιχνίδι και να μην… παρασυρθούν από τις τελευταίες νίκες.

«Προερχόμαστε από ακόμη μία σημαντική νίκη στην Ευρώπη, αλλά συνήθως κάποιες νίκες και γενικότερα κάποιες καλές στιγμές δεν σε βοηθούν πάντα. Θα έλεγα μάλιστα πως πολλές φορές σε κοιμίζουν. Τον αγώνα με τον Κολοσσό, θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε σαν να είναι ο τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.

«Αυτό, που πρέπει να κάνουμε, είναι να θυμηθούμε τις καλές στιγμές του αντιπάλου μας. Ο Κολοσσός έχει κερδίσει το Περιστέρι. Ήταν πολύ ανταγωνιστικός με τον Άρη. Γενικά, έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Και έφερε και έναν παίκτη (Γκάουντλοκ), ο οποίος έβαλε 22 πόντους στο πρώτο του ματς. Και βεβαίως, να θυμηθούμε (και) τις δικές μας κακές στιγμές στο Πρωτάθλημα. Οι ήττες το… καλό, που κάνουν, είναι να σε αναγκάσουν να βελτιώσεις κάποιες αδυναμίες σου. Δεν θα πρέπει, ωστόσο, να προσθέσουμε παραπάνω πίεση στους εαυτούς μας. Οι ήττες αυτές ανήκουν στο παρελθόν. Αυτό, που πρέπει να προσθέσουμε στο παιχνίδι μας είναι οι βελτιωτικές κινήσεις εξαιτίας κάποιων αδυναμιών, που είχαμε εμφανίσει σ’ εκείνες τις αναμετρήσεις», πρόσθεσε.

Με τον Εμφιόντου Καμπενγκέλε διαθέσιμο, ακόμη δεν είναι γνωστό ποιος από τους επτά ξένους της ΑΕΚ θα μείνει εκτός εξάδας για το αυριανό παιχνίδι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: «Ξύλο από τα ΜΑΤ σε παίκτες, μια γροθιά όλοι πήγαν να βρουν τον Τζόουνς που χτύπησε τον Ναν» - Νέο βίντεο!

Π. Αγγελόπουλος για το μέλλον Μπαρτζώκα: «Θα στείλω διακοπές τον Σκινδήλια να μην έχετε τι να γράφετε για 2 εβδομάδες»!

Ο Γουόκαπ ζήτησε από τον Χέιζ-Ντέιβις να πάει στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για να χαιρετήσει τους παίκτες

Μπαρτζώκας: «Υπάρχει συντονισμένη επίθεση εναντίον μου - Οι σύγχρονοι Γκέμπελς αυξάνουν το κίνητρό μου»

Γουόρντ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ξεχωρίζω την Ευρωλίγκα, όμως θα θυμάμαι για πάντα και το πρωτάθλημα»

Αγγελόπουλοι: «Μας βάζετε στο ίδιο καζάνι, αλλά ο αντίπαλος κάνει 3.000 αναρτήσεις - Ξεπεράστηκαν κάποια όρια»

Μπαρτζώκας: «Ήταν μια από τις πιο σημαντικές χρονιές στην ιστορία μας»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το Game 5 και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό

Πίτερς: «Μαγική σεζόν - Όλες οι δύσκολες στιγμές άξιζαν για αυτό»

Παπανικολάου: «Φώναξα τα τέσσερα παιδιά στην απονομή γιατί είναι σημεία αναφοράς - Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

TAGS: A.E.K.