Σημαντική απώλεια στον Πανιώνιο και πάνω σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος. Ο πρώτος σκόρερ του την φετινή σεζόν με οκτώ τέρματα, Χρήστος Αραβίδης έχει υποστεί θλάση στο ισχίο, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός γηπέδων για δύο με τρεις εβδομάδες.

Κάτι που απευθείας δημιουργεί σοβαρό επιθετικό πρόβλημα για τους Νεοσμυρνιώτες, καθώς χάνει σίγουρα τα δύο ματς με ΠΑΣ Γιάννινα κι Απόλλων Σμύρνης, ενώ πιθανώς προλάβει εκείνο με την Καλλονή στις 2 Μαρτίου.

Κόντρα στους Γιαννιώτες, δύσκολη θα πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή του Κουλουχέρη που βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης ακόμα για το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στους προσαγωγούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»