Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για τις επόμενες έξι εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι χάνει την πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ ενώ η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη ακόμη και για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Νάστασιτς τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Μάντσεστερ Σίτι και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας αποφάσισε ότι θα πρέπει να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για τις επόμενες έξι εβδομάδες.

Χάνει δεδομένα την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά και τη δεύτερη αγωνιστική ενώ λογικά θα μείνει και εκτός αποστολής της εθνικής ομάδας της Σερβίας εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Φωτιά» στην κορυφή: Τα παιχνίδια των Σίτι και Άρσεναλ στην τελική ευθεία για τον τίτλο!

Η Άρσεναλ βάρεσε… κανόνι, ο Χάαλαντ έφερε τη Σίτι σε απόσταση βολής από την κορυφή!

Έβαψε κόκκινο το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με ήρωα Φαν Ντάικ στο 100' η Λίβερπουλ, ανατροπή παραμονής για τη Νότιγχαμ

Οι ενδεκάδες στο ντέρμπι τίτλου της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ

Οπαδοί της Σίτι πικάρουν την Άρσεναλ, πουλώντας μπουκάλια νερού με το έμβλημά της!

Σκόραρε στο τελευταίο του Merseyside Derby και ισοφάρισε ρεκόρ του Τζέραρντ ο Σαλάχ

Γκουαρδιόλα: «Αν χάσουμε, θα προσευχηθώ να ηττηθεί η Άρσεναλ στα ματς που απομένουν αλλά αυτό δεν θα συμβεί»

Ρατσιστική επίθεση στον Ντάνσο μετά το λάθος του στο 2-2 με την Μπράιτον

Επέστρεψε στην Championship η Κάρντιφ με γκολ… τερματοφύλακα στο 96’

Το… now or never της Άρσεναλ και η ευφυΐα του Πεπ για την ιστορική ανατροπή