Με απογευματινή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (24/05, 20:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play-offs της Super League.

Τα δυσάρεστα νέα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη συνεχίζονται, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι ο Πολ Ζοσέ Εμποκού υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο στο παιχνίδι της Κυριακής (21/05), κάτι που σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της διαδικασίας, που ολοκληρώνεται την Τετάρτη 31/05. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τελάντερ, Βιγιαφάνιες και Μπεργκ, που επίσης δεν υπολογίζονται. Οι δύο πρώτοι είναι τραυματίας και ο τρίτος είναι τιμωρημένος, όπως και ο Κουλιμπαλί.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης συμμετίχε κανονικά στο πρόγραμμα, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πόδι και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Το ίδιο και ο Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το διάστρεμμα, που τον ταλαιπώρησε. Ο τρίτος παίκτης που επιστρέφει είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που εξέτισε την τιμωρία του.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις συναρμογής, παιχνίδι με άσκηση κατοχής και παιχνίδι τακτικής σε περιορισμένο χώρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube