Ως τέταρτη μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να λογίζεται πλέον ο Πολ Πογκμπά, με το deal για την αγορά του Γάλλου από τη Γιουβέντους να είναι η πιο ακριβή στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Οι δύο ομάδες τα βρήκαν στα 110 εκατ. ευρώ, με το ποσό να ξεπερνά τα 100 εκατ., με τα οποία η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αποκτήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ, με τη Γιουνάιτεντ να αναλαμβάνει και την υποχρέωση να πληρώσει το μερίδιο του Μίνο Ραϊόλα το οποίο θα είναι 20 εκατ. ευρώ.

Αυτή την ώρα και αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, εκπρόσωποι των δύο ομάδων συζητούν για τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν μπόνους σε περίπτωση που ο Γάλλος ανανεώσει το συμβόλαιό του στο μέλλον με τους «κόκκινους διαβόλους» και αναμένεται άμεσα να υπάρξουν και οι πρώτες επίσημες ενημερώσεις.

Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο του παίκτη, θα αμείβεται ετησίως με 13 εκατ. ευρώ ενώ θα λαμβάνει επιπλέον 7 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα της εμπορικής του εικόνας. Σύμφωνα, μάλιστα, με τη χθεσινή πληροφόρηση, ο Πογκμπά θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στην Αμερική, που βρίσκεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube