Πρόστιμο για τις παράνομες εργασίες που έκανε στο αυθαίρετο γκαράζ των απορριμματοφόρων πίσω από το εργοτάξιο της «Αγια-Σοφιάς» θα κληθεί να πληρώσει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση εξέδωσε την άδεια κατεδάφισης των εγκαταστάσεων που συνορεύουν με το υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ.

Ανεξάρτητα όμως απ’ αυτό, η τοπική δημοτική αρχή θα κληθεί να καταβάλλει 1.500 ευρώ για τις εργασίες που έγιναν προ ημερών, κατόπιν απόφασης της υπηρεσίας δόμησης Νέας Ιωνίας (που έκανε αυτοψία στον χώρο).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μπαλωθιά του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη

Ερωτηματικά και διλήμματα πριν το ντέρμπι: Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη από Τσορμπατζόγλου και Σαββόπουλο!

Μονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία - Να κόψει τους σημερινούς διαιτητές ο Λανουά»!

Ματσάρι: Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει σήμερα - Χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών»

Ξέσπασμα Κέρκεζ για Ματσάρι: «Για μένα είναι μηδέν, όσα τρόπαια και να έχει - Με τσιγάρα στον πάγκο, είναι εικόνα αυτή;»

Κόντης: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια – Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαλάχ-Εντίν!

Λίσι: «Θα βγάλουμε στο γήπεδο τις αξίες που έχει ο σύλλογος - Να κάνουμε τους οπαδούς μας περήφανους»

Ατελείωτο δράμα στο Πανθεσσαλικό και ένας βαθμός για Ηρακλή και Ατρόμητο σε ματς-ροντέο!

Δεσύλλας: «Σε αυτές τις θέσεις ίσως κάνει αλλαγές ο Νίστρουπ - Καλό το deal με Σαλάχ-Εντίν για τον Παναθηναϊκό»

TAGS: A.E.K.