Όπως κάθε Πέμπτη έτσι και σήμερα η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε τα πρόστιμα προς τις ΠΑΕ για τα όσα έκαναν οι οπαδοί τους στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής.

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Καλλονή, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα καλούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη, με την ελαφρά ταξιαρχία να πληρώνει τα περισσότερα (5.000 ευρώ)!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 33ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ AEΛ Καλλονής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Απόλλων: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ, Ι.Φασομυτάκη (διαπιστευμένο): Για τη συμπεριφορά του κ. Φασομυτάκη καθώς επισης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ συνολική χρηματική ποινή χιλίων εκατό ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ι.ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗ την ποινή α) της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για είκοσι (20) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων εκατό ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων εκατό ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά το πρωτάθλημα υποδομών Κ20, 33η αγωνιστική
Α) ΠΑΣ Γιάννινα (Κ20): Για τη συμπεριφορά φιλάθλου της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
* H υπόθεση Ολυμπιακός Κ15 αναβλήθηκε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»

Αθανασίου: «Εκτός από την ουσία θέλει να δείξει και αγωνιστική βελτίωση ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χράντετς Κράλοβε»

Τικνιζιάν: «Πρωτάθλημα και όσο ψηλότερα γίνεται στο Europa League με τον Ολυμπιακό»

Αριάγκα: «Θέλω τίτλους και να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση»

Βάζει πούλμαν για Τρίπολη ο Πρασσάς για το Καλαμάτα-Άρης!

Σταματέλος: «Χειρίστηκε σωστά την υπόθεση Γκονσάλες ο Ολυμπιακός - Στην τελική ευθεία του Κάσερες»