Ένα πρόβλημα λιγότερο για τον Ηρακλή, αφού διευθετήθηκε η οφειλή 23.000 ευρώ προς την ΕΠΟ και γλίτωσε την αφαίρεση βαθμών.

Ο Νίκος Καγιούλης έστειλε τα χρήματα, που κατατέθηκαν λίγο πριν τις 14:00, με αποτέλεσμα να αποφευχθεί ο κίνδυνος για αφαίρεση τριών βαθμών από τη φετινή βαθμολογία -τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Βέβαια, υπάρχουν ακόμα ανοιχτές πληγές που ταλαιπωρούν την ομάδα, αφού ο κίνδυνος τιμωρίας παραμονεύει λόγω των οφειλών στους Αντωνίου και Μπλέτσα. Παρότι διέρρευσε πως οι συγκεκριμένες οφειλές έχουν τακτοποιηθεί, οι δύο παίκτες διέψευσαν πως έχουν δει τα χρήματα στους λογαριασμούς τους, με το θέμα να παραμένει στον «αέρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Αναμονή για Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής Ταμπόρδα & Κοντούρη»

Τσορμπατζόγλου: «Πιο κοντά σε επιστροφή ο Γιαννούλης - Τι γίνεται με τις ανανεώσεις Ζίβκοβιτς & Μιχαηλίδη»

Κετσετζόγλου: «Ο Νίκολιτς θα κάνει μίνι προετοιμασία στην Αγγλία»

Ζότα Σίλβα: «Κατάλληλο βήμα για εμένα ο Ολυμπιακός - Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δίχως αμφιβολία»

Σταματέλος: «Δεν περισσεύει κανένας για τον Ιμανόλ ενόψει του δύσκολου προγράμματος»

Αθανασίου: «Μακάρι να το έχει προλάβει ο Λιβάι, ποιες είναι οι πιθανές λύσεις του Παναθηναϊκού στα δεξιά»

Ολυμπιακός: Ισχυρή υποψηφιότητα για βασικός με Παναθηναϊκό ο Μάριους

Ανησυχία για Λιβάι Γκαρσία στον Παναθηναϊκό: Aποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς του Τρινιντάντ

Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Χριστόπουλος

Χούτας: «Δύο οι ενδιαφερόμενοι για τις μετοχές του Βόλου - Προχωρημένες οι συζητήσεις»!