Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε επισήμως ότι κατατέθηκαν την Τετάρτη στους λογαριασμούς των παικτών της ομάδας τα χρήματα που είχε δεσμευτεί η διοίκηση ότι θα τους καταβληθούν για την εξόφληση της δόσης του Δεκεμβρίου και ενός μέρους της δόσης Φεβρουαρίου.

Οι παίκτες θα δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους την Πέμπτη, ενώ την ίδια ημέρα ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται στο Κορωπί για να ενημερώσει τους παίκτες για το πλάνο της διοίκησης και τη συνέχεια των πληρωμών, καθώς ακόμη υπάρχει δικαίωμα προσφυγής.

Πάντως παρόντες στη συνάντηση δεν θα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς κάποιοι έχουν φύγει (π.χ. Λουτσιάνο, Βλαχοδήμος), ωστόσο θα φανεί ποιες είναι οι προθέσεις τους για τη συνέχεια.

Η ενημέρωση των πράσινων αναφέρει: «Όπως είχε δεσμευθεί η διοίκηση στην χθεσινή συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Βασίλη Κωνσταντίνου με τους ποδοσφαιριστές, σήμερα μπήκαν στους λογαριασμούς τους και θα τα δουν αύριο Πέμπτη το ποσό που αντιστοιχεί στο 50% της ολικής οφειλής για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες του αγώνα Ατρόμητος-Βόλος ELABET

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια με Λεβαδειακό

Το μήνυμα συμπαράστασης του ΟΦΗ στον Μελ μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Τάισον: «Θα συνεχίσω να προπονούμαι με την ίδια νοοτροπία και αφοσίωση - Μετράει μόνο το ματς με Ολυμπιακό»

Έκπληξη από Asteras AKTOR: Έκλεισε για προπονητή τον 36χρονο, Γκονζάλο Φέιο!

Τσακίρης: «Εκεί χάθηκε το ντέρμπι για την ΑΕΚ - Το μοναδικό κέρδος από την ήττα»

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ηρακλή για παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών-Αναμονή για το ΟΚ της αστυνομίας

«Με λένε Σαντίνο και είμαι ο γρηγορότερος άνθρωπος στη γη»: Το αποθεωτικό ποστάρισμα του Παναθηναϊκού για Αντίνο!

Νίκας στους 94,6: «Περάσαμε μία δύσκολη κατάσταση που μας βάραινε - Το ίδιο σουτ στην προπόνηση το έστελνα άουτ»

Σμαΐλοβιτς: «Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επέμενε τόσο πολύ τον Ιούνιο μου έδειξε ότι με ήθελε πραγματικά»