Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε επισήμως ότι κατατέθηκαν την Τετάρτη στους λογαριασμούς των παικτών της ομάδας τα χρήματα που είχε δεσμευτεί η διοίκηση ότι θα τους καταβληθούν για την εξόφληση της δόσης του Δεκεμβρίου και ενός μέρους της δόσης Φεβρουαρίου.
Οι παίκτες θα δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους την Πέμπτη, ενώ την ίδια ημέρα ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται στο Κορωπί για να ενημερώσει τους παίκτες για το πλάνο της διοίκησης και τη συνέχεια των πληρωμών, καθώς ακόμη υπάρχει δικαίωμα προσφυγής.
Πάντως παρόντες στη συνάντηση δεν θα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς κάποιοι έχουν φύγει (π.χ. Λουτσιάνο, Βλαχοδήμος), ωστόσο θα φανεί ποιες είναι οι προθέσεις τους για τη συνέχεια.
Η ενημέρωση των πράσινων αναφέρει: «Όπως είχε δεσμευθεί η διοίκηση στην χθεσινή συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Βασίλη Κωνσταντίνου με τους ποδοσφαιριστές, σήμερα μπήκαν στους λογαριασμούς τους και θα τα δουν αύριο Πέμπτη το ποσό που αντιστοιχεί στο 50% της ολικής οφειλής για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο».