Η Εθνική μπάσκετ Νέων Γυναικών νίκησε 54-47 το Μαυροβούνιο, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της δεύτερης κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ποντγκόριτσα και έκανε σημαντικό βήμα για την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία.

Η Εθνική ομάδα είχε και πάλι σε καλή μέρα την Ελεάννα Χριστινάκη που τελείωσε το ματς με 21 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ η Φασούλα είχε 9 πόντους με 17 ριμπάουντ.

Οι Ελληνίδες διεθνείς μπήκαν δυνατά στον αγώνα και στο πρώτο δεκάλεπτο ξέφυγαν 19-10, ενώ το ημίχρονο έληξε 34-24. Το Μαυροβούνιο προσπάθησε στην επανάληψη να αντιδράσει, μείωσε το σκορ, αλλά οι παίκτριες της Ελένης Καφαντάρη κράτησαν το προβάδισμα και έφτασαν στη νίκη.


Δεκάλεπτα: 19-10, 34-24, 43-35, 54-47

ΕΛΛΑΔΑ: Σταμάτη, Εμμανουηλίδου 1, Κυρατζή 3, Γούναρη 6, Χριστινάκη 21 (11 ριμπ.), Νάστου 2, Νίξινα 4, Φασούλα 9 (17 ριμπ.), Καραμπάτσα 4, Λούκα 4

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Ζιβάγιεβιτς 8, Ράντοβιτς, Κάπα, Βούγιασιτς 3, Μανόλοβιτς 4, Ράκοβιτς 6, Μουγκόσα, Μούγιοβιτς 21 (2), Σόφρανατς, Κοβάσεβιτς 5, Πόποβιτς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ποιος θα κέρδιζε;»: Η ερώτηση του Γιαννακόπουλου στον Ομπράντοβιτς για το παρελθόν και το παρόν του Παναθηναϊκού!

Μαρίνκοβιτς: «Τιμή μας που συμμετέχουμε - Θα κάνουμε καλά παιχνίδια»

Φοτού: «Τιμή μου που η ομάδα μου αποτελεί μέρος του τουρνουά»

Σλούκας: «Ευεργέτης και οραματιστής της Παναθηναϊκής ιδέας ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πενιαρόγια: «Αυτό το τουρνουά είναι το σημαντικότερο της προετοιμασίας»

Περσίδης: «Ο ΠΑΟΚ θα τιμήσει τη μνήμη ενός εμβληματικού παράγοντα - Να δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε»

Γιαννακόπουλος: «Με 7 αστέρια δεν υπάρχει πίεση, είμαστε ήδη νικητές - Παύλος και Θανάσης βλέπουν από ψηλά»

Ομπράντοβιτς: «Αν έβλεπε τον Παναθηναϊκό σήμερα, ο Παύλος θα ήταν πολύ χαρούμενος - Ήταν σαν πατέρας για εμένα»

Τρινκιέρι: «Πριν από έξι μήνες θα λέγαμε τρελό όποιον έλεγε ότι θα ερχόμασταν εδώ»

Live Streaming: Παρακολουθήστε τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος»