Έτοιμοι να κάνουν την (οικονομική) υπέρβαση για την απόκτηση ενός παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή της ομάδας δείχνουν στον Παναθηναϊκό.

Στόχος των «πρασίνων» είναι να ενισχυθούν αισθητά εν όψει της νέας σεζόν για να μπορέσουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Και οι κινήσεις που κάνουν στο «τριφύλλι» έχουν ακριβώς αυτό τον στόχο, αφού εδώ και μερικές ημέρες έχουν έρθει σε επαφή για την απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο Παναθηναϊκός προσφέρει περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ ετησίως στον Γκανέζο χαφ, προκειμένου να τον δελεάσει και από τον σύλλογο προκύπτει αισιοδοξία πως μπορούν να ολοκληρώσουν με επιτυχία αυτή τη μεγάλη μεταγραφή.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Πράσινη» υποστηρίζει πως ο Γιάννης Αλαφούζος στο Δ.Σ. της ΠΑΕ την περασμένη Πέμπτη αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά, λέγοντας πως «είμαστε κοντά σε παίκτη 32 ετών που αγωνίζεται στη Μίλαν». Και το μυαλό όλων πηγαίνει στον Γκανέζο μέσο, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Λιόν, Ρεάλ, Τσέλσι και τη Μίλαν.

Την ίδια ώρα, στα υπ’ όψιν του «τριφυλλιού» φέρεται να βρίσκεται και ο Κριστιάν Λεντέσμα της Λάτσιο, ο οποίος προτάθηκε στη διοίκηση. Η περίπτωσή του δεν περνάει απαρατήρητη από τους ιθύνοντες του συλλόγου, αφού είναι πιο προσιτή σε σχέση με εκείνη του Εσιέν, και είναι ένας παίκτης που επίσης μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Asteras AKTOR, ανακοινώνονται τις επόμενες μέρες τα φιλικά

Λουτσέσκου: «Λυπάμαι γιατί αγαπώ τρομερά τον ΠΑΟΚ και ήθελα ένα διαφορετικό αντίο-Ευγνώμων σε Σαββίδη»

Επίσημο: Νέος προπονητής του Λεβαδειακού ο Ηλίας Χαραλάμπους

Ανάπτυξη, τελειώματα και… φωνές για «quality» από Νίστρουπ!

Νίστρουπ: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας κοιμώμενος γίγαντας με όλα τα εφόδια να φτάσει στην κορυφή»

Η «κιτρινόμαυρη» Άρτα υποδέχθηκε το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ΑΕΚ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Καλαμάτας για Γκώνια: «Ξεχωριστός άνθρωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Asteras AKTOR: Μάρκος και Παπαντωνόπουλος εντάχθηκαν στο τμήμα σκάουτινγκ των Αρκάδων

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)