Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την παραχώρηση του Σάσα Ζντιέλαρ στην Παρτίζαν, αν και επίσημα δεν επιβεβαιώνεται η συγκεκριμένη πληροφορία από τον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα, σερβική ιστοσελίδα έγραψε χθες ότι «η μεταγραφή φαίνεται όλο και πιο σίγουρο», ενώ από το περιβάλλον του Σέρβου χαφ προκύπτει πως ο σύλλογος του Βελιγραδίου είναι αυτή τη στιγμή πιο κοντά στον παίκτη.
Παράλληλα, στην Τουρκία επιμένουν ότι η Αλάνιασπορ μετά την παραχώρηση του Βάγκνερ Λοβ στην Μπεσίτας ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον Εμάνουελ Εμενίκε.
Τέλος, στην Πορτογαλία υποστηρίζουν πως ο Ντιόγκο Φιγκέιρας θα επιστρέψει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μπράγκα.
Ωστόσο, ο Όσκαρ Γκαρθία σε συνέντευξή του υπογράμμισε πως υπολογίζει τον Πορτογάλο μπακ-χαφ, ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον του, αν και τώρα έχει πάρει τη φανέλα του βασικού… σπίτι του.