Την απόφασή του να μη συμμετάσχει στο πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται το βράδυ του Σαββάτου 4 Μαρτίου, γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram ο Γιάννης Πλούταρχος.

Το νυχτερινό μαγαζί που τις προηγούμενες ημέρες είχε παραμείνει κλειστό λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Χθες βράδυ αποφάσισε να λειτουργήσει κανονικά δημοσιεύοντας μάλιστα στα social media και την αφίσα του μαγαζιού ανακοινώνοντας κανονικά την εμφάνιση των δυο καλλιτεχνών που συμμετέχουν σε αυτό, του Γιάννη Πλούταρχου και της Πάολα.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά, ο Γιάννης Πλούταρχος θέλησε να διαχωρίσει τη θέση του και ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετέχει στο πρόγραμμα. «Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δε θα συμμετάσχω στο αποψινό πρόγραμμα» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Γιάννης Πλούταρχος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το επικό vintage Dior της Bieber στην Coachella το έχεις δει σε τηλεοπτική σειρά. Το θυμάσαι;

Eurovision 2026: Το απίθανο cover της Antigoni στο My Number One της Παπαρίζου (με πλάνα 21 χρόνια πριν)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Άφωνος μπροστά στην αποθέωση του κόσμου στο Βουκουρέστι

Eurovision 2026: H Antigoni πέρασε από τη Φουρέιρα και οι δυο τους άναψαν Fuego στη σκηνή με το Jalla

Άννα Βίσση: Τι αποκάλυψε στην τελευταία της εμφάνιση στο Hotel Ερμού μετά από 10 χρόνια

Lady Gaga: Ένα στάδιο της τραγούδησε το Happy Birthday, με τούρτα δώρο και δεν ήξερε που να τη βάλει

Ήβη Αδάμου: Αποχαιρέτησε τη Μαρινέλλα με ένα τρυφερό βίντεο της σπουδαίας ερμηνεύτριας να νανουρίζει την κόρη της

Ιστορική στιγμή: Η εμφάνιση της Μαρινέλλας στην πρώτη ψυχαγωγική εκπομπή της τηλεόρασης

Άννα Βίσση: Με τη φωτογραφία της Μαρινέλλας και φανερή φόρτιση στη σκηνή

Αντώνης Ρέμος: Το τραγούδι που αφιέρωσε στη Μαρινέλλα και τα λόγια του