Αντιμέτωποι με την αλλαγή του καιρού ήρθαν με το «καλημέρα» οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Στην πρώτη τους προπόνηση στο Ντόορβερθ ο Ιγκόρ Τούντορ και οι ποδοσφαιριστές του κλήθηκαν να δουλέψουν υπό καταρρακτώδη βροχή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Δημήτρης Τζορμπατζόγλου

Χαρακτηριστική ήταν και η ραγδαία αλλαγή θερμοκρασίας. Η αποστολή του «δικέφαλου του Βορρά» βγήκε απ’ το αεροπλάνο με το θερμόμετρο να δείχνει 36 βαθμούς, ενώ κατά την διάρκεια της προπόνησης ο υδράργυρος έπεσε στους 28.



Αξίζει να σημειωθεί, πως στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος η καταιγίδα «κόπασε» με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα που ενδεχομένως να διέκοπταν την προπόνηση.

Από εκεί και πέρα το μενού ήταν διάρκειας μόλις 45 λεπτών. Αιτία ήταν η κούραση των παικτών από το ταξίδι αλλά και η ταλαιπωρία από τις καιρικές συνθήκες. Πάντως, ο Κροάτης τεχνικός ανέβασε σε αρκετά σημεία την ένταση, όπως στο παιχνίδι σε μικρές εστίες. Άπαντες, πλην του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, προπονήθηκαν κανονικά. Ο νεαρός μπακ ακολούθησε αποθεραπεία λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.