Με… φόρα από την περσινή σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης!

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης έκανε «πάρτι» απέναντι στην Νταρουσάφακα, την οποία νίκησε 109-93, στην πρεμιέρα της στη φετινή Ευρωλίγκα.

Έξι παίκτες της «βασίλισσας» είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Ράντολφ να ήταν πρώτος σκόρερ με 16, τον Κάρολ 14, τους Γιουλ, Τέιλορ και Κοζέρ να είχαν από 13 και τον Ταβάρες 12.

Από την κάτοχο του Eurocup, ξεχώρισε ο Έρικ ΜακΚάλουμ με 18 πόντους.

Καταιγιστικό ξεκίνημα για τη Ρεάλ στο παιχνίδι, φτάνοντας στο +9 (11-2), ενώ στα μισά είχε φτάσει στο +11 (17-6). Εκεί, η Νταρουσάφακα άρχισε να «ξυπνά» και έτσι να ροκανίσει τη διαφορά στο τέλος της πρώτης περιόδου (25-18). Η «βασίλισσα» είχε τον έλεγχο και στο δεύτερο δεκάλεπτο, ξεφεύγοντας στο +15 (46-31), με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να τους βρίσκει σε αυτή την απόσταση (53-38), με buzzer beater τρίποντο του Ρούντι.

Ίδια ήταν η εικόνα του ματς και στο δεύτερο ημίχρονο, με την Νταρουσάφακα να… παρακολουθεί τη Ρεάλ να αυξάνει την υπέρ της διαφορά (69-47). O Κοζέρ την έφτασε στο +24 (80-56), στο 27’ και με τις δύο ομάδες να μην είχαν ιδιαίτερη όρεξη για άμυνα, το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου ήταν το 91-69, με τον Γιουλ να το διαμορφώνει, ευστοχώντας από το κέντρο με το ένα χέρι και σε «νεκρό χρόνο»! Διαδικαστικού χαρακτήρα η τέταρτη περίοδος, με τη «βασίλισσα» να παίρνει το ροζ φύλλο με το τελικό 109-93.

Τα δεκάλεπτα: 25-18, 53-38, 91-69, 109-93



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Στο Globalsat VIP Lounge του Telekom Center η αναμέτρηση με τη Ρεάλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Τραυματίστηκε και ο Καμπάτσο, αμφίβολος για Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια της Euroleague για Νοέμβρη-Δεκέμβρη

Η επιστροφή Πίτερς και τα μεγάλα σουτ του ΜακΙντάιρ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μιλάνο

Καθησυχαστικός ο Σατοράνσκι: «Ήταν τρομακτική στιγμή, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα»

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Μπόνγκα: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει»