Ο Ντανιέλ Ποντένσε παραδέχτηκε πως αντέδρασε ανόητα στη φάση της αποβολής του στο ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, ενώ μετέφερε την πεποίθηση πως μπορεί να έρθει η πρόκριση στον αυριανό αγώνα με τη Μίλαν.

Αναλυτικά, ο Πορτογάλος εξτρέμ μίλησε για:

-το κίνητρο για τους παίκτες λόγω αντιπάλου: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο πασίγνωστο. Είναι μια τεράστια δύναμη. Είναι μια πολύ σημαντική βραδιά για μας και το σύλλογο. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, θα τα δώσουμε όλα, θα παίξουμε για να κερδίσουμε αυτόν τον τεράστιο αντίπαλο για να χαρίσουμε μια μεγάλη βραδιά στην ομάδα μας».

-την αποβολή του στην Ξάνθη: «Νιώθω ανόητος για τον τρόπο που αντέδρασα. Είναι αλήθεια πως δέχομαι σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά δεν έπρεπε να έχω αντιδράσει έτσι. Άλλη φορά πρέπει να είμαι πιο ψύχραιμος. Είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο μέλλον».

-το πρόβλημα του γκολ: «Δεν έχει σημασία από πού θα έρθουν τα γκολ. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν για να πετύχουμε δύο, τρία ή τέσσερα γκολ. Σημασία έχει να μπουν κι όχι από ποιον».

-το πόσο βοηθά ή αγχώνει το γεμάτο Καραϊσκάκη: «Θα υπάρχει πολύ καυτή ατμόσφαιρα, αλλά θα είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το κλίμα σαν κίνητρο. Θα κάνουμε τα πάντα για να αφήσουμε τη Μίλαν πίσω μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι λεπτομέρειες για το δεύτερο τσάρτερ του Παναθηναϊκού για τη Σεβίλλη και τη ρεβάνς με τη Μπέτις

«Ελληνική απόβαση στη Σεβίλλη, εξαντλούν τα εισιτήρια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»!

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ανακοινώθηκε και δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Δεσύλλας: «Ίσως το ματς της 10ετίας για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία – Έχει ξανά προσμονή ο κόσμος»

Κάλεσμα της Μπέτις στον κόσμο της ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Μαζί για την αντεπίθεση»

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πήραν το βραβείο για τις κορυφαίες εμφανίσεις της εβδομάδας!

Αθανασίου: «Το ματς εξελίχθηκε όπως το είχε οραματιστεί ο Μπενίτεθ»

Άντονι: «Έχω 100% εμπιστοσύνη στην Μπέτις-Θα παλέψουμε για να προκριθούμε»

Τι πιθανότητες δίνονται στον Παναθηναϊκό για πρόκριση στους «8» και κατάκτηση του Europa League

Δεσύλλας: «Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο το οποίο ακολουθείται κατά γράμμα»