Ο Ντάνιελ Ποντένσε το μεσημέρι της Δευτέρας θα πατήσει για ακόμα μια φορά στην καριέρα του ελληνικό έδαφος για να αγωνιστεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ θα αφιχθεί στις 13:45 στο «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Αλ Σαμπάμπ στους «ερυθρόλευκους» και να καταγράψει άλλη μια θητεία στους Πειραιώτες.

Καθ' όλη τη διάρκεια της Κυριακής ο Κώστας Νικολακόπουλος ενημέρωνε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και του sport-fm.gr για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Ποντένσε και τόνιζε πως όλα κυλούσαν ομαλά για την ολοκλήρωση της μεγάλης επιστροφής του ποδοσφαιριστή. Πράγματι, λοιπόν, ο Πορτογάλος όπως έγινε γνωστό νωρίτερα έκλεισε και έρχεται στην Ελλάδα το μεσημέρι της Δευτέρας!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube