Μπορεί και η ΑΕΚ και ο Πανιώνιος να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Στυλιαρά στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο ο Γκουστάβο Πογέτ κράτησε... χαμηλά τους τόνους, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κάποιο παράπονο».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκουστάβο Πογέτ

«Ηταν όμορφος ποδοσφαιρικός αγώνας. Τα είχε όλα. Ποδοσφαιριστές και διαιτητές είχαν να πάρουν πολλές αποφάσεις. Περίπλοκες αποφάσεις. Μετά το 1-1 αν μέναμε με 11 παίκτες θα είχαμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το ματς. Ο Πανιώνιος μας πίεσε και έπρεπε να κάνουμε άμυνα, να τρέξουμε και να κρατήσουμε το σκορ. Ηρθαμε να κερδίσουμε, αλλά μετά την κόκκινη κάρτα μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με το 1-1».

Εχετε κάποιο παράπονο από διαιτησία;

«Δεν έχω κάποιο παράπονο. Ηταν δύσκολο παιχνίδι. Στις προπονήσεις δεν μου αρέσει να είμαι διαιτητής. Βάζω βοηθό μου για να κάνει τον διαιτητή».

Ένα σχόλιο για όσα γράφονται για την Σουόνσι:

«Δεν ξέρω αν το ξέρετε. Έκανα δηλώσεις πριν λίγες ημέρες για αυτό. Δεν θέλω να ξοδεύω ενέργεια με το αν. Αν συμβεί κάτι θα το σχολιάσουμε. Δεν έχω κάποια πρόταση»

Για τον Πανιώνιο:

«Δουλεύουν πολύ σκληρά. Δουλεύουν όλοι μαζί και είναι συμπαγής ομάδας και έχει πιθανότητες για την 5αδα».

Για το γκολ που ακυρώθηκε;

«Μόλις πίστεψα ότι μέτρησε το γκολ, το χάρηκα, αλλά δεν είδα κάτι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: A.E.K.