Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ στη NOVA:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Για το αποτέλεσμα, επειδή κάναμε ένα θετικό πρώτο βήμα στο πώς να κερδίσουμε ένα παιχνίδι, που ήταν αρκετά δύσκολο. Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό μας χωρίς να είμαστε κυρίαρχοι».

Για το αν ήταν μια νίκη της ομάδας: «Ήταν μια νίκη προσωπικότητας της ομάδας. Ξέραμε πως θα αποδώσουμε και στο τέλος έχουν σημασία οι βαθμοί που μπαίνουν στο σακούλι».

Για το αν πρέπει να παίξουν ακόμα καλύτερα κόντρα στο Κόσσοβο: «Ναι, να γίνουν τα αγόρια-άντρες. Πρέπει να πάρω και εγώ καλές αποφάσεις. Αυτοί που είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση να ξεκινήσουν το παιχνίδι. Να το σκεφτώ καλά. Είναι ένας δυνατός όμιλος, είναι η στιγμή των αποφάσεων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λετονία και Λουξεμβούργο έκαναν το πρώτο βήμα για την παραμονή στη League C

Παούνοβιτς: «Μεγάλο πλεονέκτημα της Ελλάδας με Γιοβάνοβιτς, γνωρίζει καλά το ελληνικό και το σέρβικο ποδόσφαιρο»

Πρεμιέρα στη Σερβία για την Ελλάδα: Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Nations League

Γκαγκάτσης: «Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητες των διεθνών μας»

Γιοβάνοβιτς: «Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα»

Σαλπιγγίδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Στόχος της Εθνικής να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία του Nations League»

Θα μετρήσει τις δυνάμεις της με θηρία η Ελλάδα στο νέο Nations League!

Ταμπάκος: «Κληρώνει για την Εθνική, μετράει τις δυνάμεις της με τους ισχυρούς»

Ιστορική συμμετοχή της Ελλάδας στη League A του Nations League – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κλήρωση

Απειλές στη σύζυγο του Μοράτα για το χαμένο πέναλτι: «Θα σκοτώσω τον άντρα και τα παιδιά σου»